MVB Barneveld

Huren bij MVB

Veilig en verantwoord:

Voor het werken in afgesloten ruimtes beschikt MVB over een ruim assortiment elektrische machines en een beperkt aantal dieselaangedreven typen met roetfilter. Dit beschermt de gezondheid van werknemers en levert een belangrijke bijdrage aan een schonere lucht. Om veilig en efficiënt te werken met een hoogwerker, verreiker, heftruck shovel of kraan moet de machine op een juiste en verantwoorde wijze worden ingezet. MVB adviseert daarom alle gebruikers zicht te certificeren door het volgen van erkende trainingen eventueel bij ons te volgen.

Machinekeuze/werkopname

Voor het veilig en efficiënt werken op hoogte is het van belang dat u de juiste machine kiest. Houdt rekening met factoren als vereiste werkhoogte, benodigd hefvermogen, terreinomstandigheden en toegestane bodemdruk. Wij adviseren u graag bij uw keuze. Ook kunnen wij voor u op de werklocatie beoordelen welke machine het meest geschikt is. Voor het inplannen van een werkopname kunt u contact opnemen met ons.

Huuropdracht plaatsen.

Het plaatsen van een huuropdracht geschiedt bij voorkeur per e-mail (info@mvbbarneveld.nl) of eventueel per fax (0342-419007). Neem voor spoedleveringen (binnen 24 uur) altijd telefonisch contact met ons op. Wanneer u een opdracht plaatst, hebben wij een aantal gegevens van u nodig. Naast het gewenste type machine zijn dit: het leveringsadres, naam en telefoonnummer van de contactpersoon op locatie, gewenste leverdatum en –tijd, vermoedelijke einddatum en een eventueel referentie- of projectnummer.

Machine afmelden.

Zijn de werkzaamheden afgerond en heeft u de machine niet meer nodig, dan moet u deze afmelden. Dit kan net als bij het plaatsen van een huuropdracht per e-mail, telefonisch of per fax.

Bemand verhuur.

Hoogwerkers, verreikers , heftrucks, shovels, kranen etc. kunt u ook huren met een bedieningsman. MVB beschikt over ervaren machinisten die in het bezit zijn van de benodigde papieren om op locatie te mogen werken.

Technische helpdesk.

Onze gediplomeerde en ervaren monteurs zorgen ervoor dat de hoogwerkers, verreikers en ander bouw- en onderhoudsmaterieel permanent in topconditie blijven. In geval van een storing of problemen met een machine beschikt MVB over een eigen mobiele servicedienst, die onder normale omstandigheden altijd binnen 2 uur ter plaatse kan zijn.

Activiteit Afdeling Telefoon e-mail
Huuropdracht
plaatsen of afmelden 
Kantoor 0342-419002    info@mvbbarneveld.nl
Bezoek of
werkopname
Kantoor 0342-419002 info@mvbbarneveld.nl
Technische vragen
en storingen
Werkplaats 06-27088893 info@mvbbarneveld.nl
Opleidingen Kantoor  0342-419002 info@mvbbarneveld.nl


Contact

Energieweg 6
3771 NA Barneveld

Tel.: +31 (0)342 419 002
Fax:
Email: info@mvbbarneveld.nl

Sitemap - Algemene voorwaarden

Copyrights © Machine Verhuur Barneveld